Δραστηριότητες - Πολυτελείς Βίλες Melograno στην Αστυπάλαια, Χώρα
Online Κράτηση
Αναζήτηση

Δραστηριότητες

Η «πεταλούδα του Αιγαίου» προσφέρει μια τεράστια συλλογή εικόνων και εναλλαγή τοπίων που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε επισκέπτη. Στην τόσο ξεχωριστή Αστυπάλαια, θα συναντήσετε μια ποικιλία από αμμώδεις ή βραχώδεις παραλίες με μικρούς ανεξερεύνητους κόλπους, δεκάδες ξωκλήσια, σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους και πανέμορφα μονοπάτια που οδηγούν σε σπάνιες «κρυμμένες» ομορφιές.

Μοναδικές παραλίες

Η Αστυπάλαια με περισσότερες από 60 παραλίες και κόλπους δίνει συνεχώς αφορμές για βουτιές και εξερευνήσεις που θα χαράξουν ένα ανεξίτηλο καρτ ποστάλ στα βάθη του μυαλού. Άλλοτε βουτάμε από τα βράχια, άλλοτε περπατάμε στην άμμο και άλλοτε ακούμε το κύμα να σκάει στις πανέμορφες ακρογιαλιές που μοιάζουν σαν μαγικές εικόνες από τα πιο καλοκαιρινά όνειρα.

Αυθεντικές εμπειρίες

Στις βίλες Melograno συνεχώς αναζητούμε τρόπους για να σας προσφέρουμε την αυθεντική εμπειρία της Αστυπάλαιας. Είχατε φανταστεί ποτέ ότι μπορείτε να περάσετε το πρωινό σας με τους ψαράδες του νησιού και να μάθετε τα μυστικά τους; Γνωρίζατε ότι μπορείτε να έχετε το δικό σας σκάφος για να ανακαλύψετε τις δαντελωτές παραλίες και τα γαλανά κρυφά μονοπάτια του νησιού; Κι όμως αυτές είναι μόνο λίγες από τις στιγμές που θα ζήσετε στη μαγευτική Αστυπάλαια των Melograno Villas.

Μονοπάτια εξερεύνησης

Το πάθος του επισκέπτη να ανακαλύψει και να εξερευνήσει ένα τοπίο ανέγγιχτο από τον χρόνο με αμέτρητες ομορφιές θα τον οδηγήσει σε δεκάδες διαδρομές και μονοπάτια που άλλοτε καταλήγουν στο Κάστρο του Αγ. Ιωάννη, άλλοτε σε απομονωμένες παραλίες, και άλλοτε του δίνουν την ευκαιρία να μοιραστεί το παρελθόν και τη μορφολογία του τόπου μέσα από τα σπήλαια και τα γραφικά ξωκλήσια που ξεπετάγονται σχεδόν μαγικά.

Οι Νοστιμιές του Νησιού

Μην ξεχνάτε πως η Δωδεκανησιακή κουζίνα είναι μία από τις πιο νόστιμες της Ελλάδας! Ειδικότερα στην Αστυπάλαια αξίζει να γευτείτε τα τοπικά τυριά, να πάρετε μαζί σας την ξακουστή και τόσο ιδιαίτερη ζαφορά του νησιού, και φυσικά να απολαύσετε ένα δειλινό συντροφιά με την πιο μυρωδάτη αστακομακαρονάδα του Αιγαίου, την αλησμόνητη κακαβιά και ολόφρεσκα ψάρια.

Η Αστυπάλαια εν πλω

Ενοικιάστε ένα σκάφος και ανακαλύψτε την Αστυπάλαια!