Πολυτελείς Βίλες Melograno στην Αστυπάλαια, Χώρα

Καλωσήρθατε

Το συγκρότημα πολυτελών βιλών Melograno Astypalaia Villas έχει πάντοτε στο επίκεντρo τους εκλεκτούς του επισκέπτες. Προτεραιότητά μας η ανάγκη σας για χαλάρωση και η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διακοπών.

Online Κράτηση
Αναζήτηση

Villa Ble με εξωτερικό jacuzzi

Η Villa Ble συνδυάζει παραδοσιακά έπιπλα σε μοντέρνες αποχρώσεις που μπλέκουν κομψά με το γαλάζιο του χώρου, ενώ σημαντικό στοιχείο της αισθητικής της βίλας αποτελεί ο διάχυτος φυσικός φωτισμός που εισδύει από τη διαμπερή οροφή της κουζίνας. Σαφώς και η Villa Ble διαθέτει ένα μοναδικό εξωτερικό τζακούζι στο πάνω επίπεδο με θέα προς την θάλασσα, μια επιπλέον πινελιά στον καμβά των διακοπών σας στην Αστυπάλαια.

Villa Bianca με εξωτερικό jacuzzi

Η Villa Bianca αποτελείται από 2 επίπεδα με συνολικό εμβαδόν 120 τ.μ. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια (1 κύριο και 2 ανοιχτού χώρου), 2 μπάνια (1 σε κάθε επίπεδο) και εξωτερικό jacuzzi στο ισόγειο με εκπληκτική θέα προς το γαλάζιο του Αιγαίου. Στη διακόσμηση κυριαρχούν οι λευκές αποχρώσεις, επιτρέποντας στο φυσικό φωτισμό από τη διαμπερή οροφή της κουζίνας να συνθέτει μία σπάνια παλέτα χρωμάτων αναδεικνύοντας τα χειροποίητα έπιπλα και τα φυτά του χώρου που ολοκληρώνουν την εμπειρία διαμονής.

Villa Verde με εξωτερικό jacuzzi

Η 110τμ. Villa Verde προσφέρει άνετη διαμονή με πολλές διαθέσιμες υπηρεσίες. Συνολικά διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια σε δύο επίπεδα και αξιοσημείωτη πινελιά αποτελεί το εξωτερικό Jacuzzi στον πάνω όροφο της, με μοναδική θέα προς την πανέμορφη Χώρα της Αστυπάλαιας και το Κάστρο που δεσπόζει στην κορυφή της.

Αστυπάλαια

Η Αστυπάλαια είναι γλυκιά σαν το μέλι της και αρχοντική σαν το Κάστρο Querini που δεσπόζει αγέρωχο στη Χώρα της. Είναι ένα κράμα δωδεκανησιακής αίγλης και κυκλαδίτικης απόχρωσης που ανέκαθεν την έκανε μοναδική.

Η Χώρα

Αν οι ξακουστοί ανεμόμυλοι της χώρας, με τις κατακκόκκινες σκεπές που αποτελούν την χαρακτηριστικότερη εικόνα του νησιού δεν σας αρκούν, τότε η Αστυπάλαια έχει κι άλλες ομορφιές να σας συστήσει.