Η Χώρα - Πολυτελείς Βίλες Melograno στην Αστυπάλαια, Χώρα
Online Κράτηση
Αναζήτηση

Η Χώρα

Δωδεκανήσια αλλά με άρωμα Κυκλάδων, η αμφιθεατρικά χτισμένη κατάλευκη Χώρα της Αστυπάλαιας, με το βενετσιάνικο κάστρο Querini να κυριαρχεί στο υψηλότερο σημείο της, αποτελεί, όχι άδικα, μία από τις κομψότερες Χώρες του Αιγαίου. Από την κεντρική πλατεία με τους ανεμόμυλους, ακολουθήστε τα γραφικά σοκάκια ως το Κάστρο και παραδοθείτε στη γαλήνια ατμόσφαιρα της γλυκιάς «πεταλούδας του Αιγαίου».

Αν οι ξακουστοί ανεμόμυλοι της Xώρας, με τις κατακόκκινες σκεπές που αποτελούν μια από τις χαρακτηριστικότερες εικόνες του νησιού δεν σας αρκούν, τότε η Αστυπάλαια έχει κι άλλες ομορφιές να σας συστήσει. Μικρά γραφικά χωριά και παραθαλάσσιοι οικισμοί, περισσότερες από 60 παραλίες και κόλποι και όμορφα φιλόξενα μονοπάτια για τους λάτρεις της φύσης, σας αποκαλύπτουν στιγμές από την ιστορία του τόπου.

Η Αστυπάλαια είναι τόσο μοναδική και έχει τον τρόπο να μετατρέπει τον επισκέπτη της σε ντόπιο που παρέα με όλο το χωριό θα απολαμβάνει λαχταριστά πουγκιά με κοπανιστή και μέλι, αλλά και παραδοσιακά κιτρινοκούλουρα με τοπικό σαφράν.Η Αστυπάλαια εν πλω

Ενοικιάστε ένα σκάφος και ανακαλύψτε την Αστυπάλαια!